Tiger 1200 Rally Pro Matt Khaki in stock

22695 €

AVONTUUR OPNIEUW UITGEVONDEN.

Gebouwd voor alle wegen. De gloednieuwe adventure-kampioen die de wereld, woestijnen en bergen kan bedwingen.

Nu, met de lancering van de geheel nieuwe Tiger 1200-generatie, wil Triumph opnieuw de lat hoger leggen in de wereld van de grote adventure-modellen, met een nieuwe line-up die niets minder dan een complete transformatie betekent op het gebied van gewicht, rijgedrag, drievoudig vermogen, karakter en Tiger-stijl.

 

Als u graag offroad rijdt, dan zijn de nieuwe Tiger 1200 Rally Pro en Explorer gebouwd om u daar te brengen. Veel bodemvrijheid, echte offroad wielmaten (21" voor, 18" achter), tubeless spaakvelgen en Metzeler Karoo-banden behoren allemaal tot de standaarduitrusting van deze motor (Michelin Anakee Wild-banden zijn verkrijgbaar als een in het handboek goedgekeurde optie voor extreem terrein). 

Voeg daarbij een perfect bemeten allroad-rijpositie, een motorblok met veel tractie onderin, hoogwaardige semi-actieve Showa-vering met een veerweg van 220 mm en speciale Off-Road- en Off-Road Pro-rijmodi, en het resultaat is een nieuwe maatstaf in avontuurlijke offroad capaciteiten, voor het ultieme allroad-avontuur