Speed Triple 1200 RR - Crystal White in stock

20900 €

In 2021 zorgde de Speed Triple 1200 RS voor een absolute revolutie op het gebied van gewicht, vermogen, rijeigenschappen, technologie en stijl van de Speed Triple.

Voor 2022 is de lat nog hoger gelegd met de nieuwe topklasse Speed Triple 1200 RR, ontworpen om een verbluffend en geraffineerd nieuw statement in Speed Triple-stijl te maken, gecombineerd met het meest doelgerichte, opwindende en dynamische rijgedrag ooit.

De RR is nog meer betrokken, met de hoogste specificaties, en heeft een prachtig nieuw kuipwerk met clip-onstuur en nog meer toegespitste ergonomie voor de rijder.

De RR is uitgerust met de modernste technologie en eersteklas vering, remmen en banden, zodat hij op het circuit net zo comfortabel rijdt als op de weg.

 

PURE ELEGANTIE, PRESTATIES EN UITSTRALING

De meest doelgerichte Speed Triple ooit. Volledig betrokken, totaal toegewijd, prachtig ontworpen... en vol prestatievermogen.

 

PREMIUM SPECIFICATIES

Öhlins Smart EC 2.0 elektronisch instelbare semi-actieve vering levert toonaangevende prestatieniveaus, comfort en controle.

De technologie voegt controle en veiligheid toe aan spanning en sensatie en is afgestemd om de rijervaring te verbeteren.

 

Beschikbaar in de volgende kleurstellingen:

Hopper red/ storm grey

Crystal white/ storm grey