Agenda

JAN 10-19

Tussen 10 en 19 januari zijn de deuren van het Motorsalon te Brussel geopend. Tijdens de weekends wordt U op de Triumph stand ontvangen door één van onze medewerkers. Door de week staan gespecialiseerde informanten U te woord. Voor de Salonvoorwaarden van Triumph moet U niet helemaal naar Brussel gaan; in de showroom te Wevelgem hanteren we identiek dezelfde condities!

 

FEB 16

Op zondag 16 februari is Triumph Wevelgem aanwezig op de West Race Expo, in zaal "De Mast" te Torhout. Ingang 5 euro per persoon, onder de 16 jaar gratis. Deze beurs focust zich op de sportieve motorliefhebber, zowel oud als nieuw!

 

MAA 28

Testdag Triumph motoren. Traditiegetrouw organiseert Triumph Wevelgem eind maart een testdag voor Triumph motoren. Zoals de naam al laat vermoeden hebben we die dag een hele vloot testmotoren ter beschikking die U gratis aan de tand kan komen voelen. Meer daarover binnenkort op deze website.

 

MEI 16

Testdag Vlastreffen. De testdag van het Vlastreffen is een evenement waarop Triumph Wevelgem een groot aantal testmotoren naar Kortrijk brengt. U kan onder begeleiding en in groep gratis een testrit maken met alle Triumph motoren. Meer informatie over deze rit staat binnenkort op deze website.

 

AUG 30

Triumph Wevelgem neemt deel aan het Vlastreffen. Deze rondrit wordt in 2019 voor de 31ste keer georganiseerd en is een klassieker in de motorwereld. Wie deelneemt aan deze sfeervolle rit steunt met zijn bijdrage diverse goede doelen. In 2019 doneerde de organisatie niet minder dan 6.500 euro aan diverse caritatieve organisaties. Meer info over dit evenement vindt U binnenkort op deze website.

 

SEP 27

Gentlemans Ride. Triumph Wevelgem neemt als sponsor met zijn klanten deel aan de Gentlemans Ride die ingericht wordt in Roeselare. De Gentlemans Ride is een organisatie die wereldwijd ritten organiseert met als doel fondsen te werven voor het onderzoek naar prostaatkanker. Meer info over de Gentlemans Ride vindt U op de website van de organisatie en binnenkort op deze website.

 

NOV 1&2

Oldtimer beurs Roeselare. Triumph Wevelgem neemt deel aan dit sfeervol evenement dat voor de 37ste keer plaatsvindt en georganiseerd wordt door Veteraanmotoren Houtland. De plaats van het gebeuren is het Fabriekspand te Roeselare. Meer info over dit evenement vindt U binnenkort op deze website.