Bonneville Bobber

Vanaf 16.195 €

 

 

Als echte moderne klassieke motorfiets omvat de Bonneville Bobber op ultieme wijze de principes van een minimalistische styling, gespierde allure en de zeer doelgericht ontworpen stijl van een ware Britse legende. 

 

Perfecte integratie van alle kwaliteitskenmerken van een Bobber met prachtige details, een hoogwaardige afwerking en die legendarische lijnen.  De stijlvolle look van de Bobber wordt nog versterkt met de unieke stuureindspiegels, stuursteunen, glanzend zwarte richtingaanwijzers, afsluitbare tankdop met logo en het klassiek vormgegeven dubbele gasklephuis voor een minimalistische, no-nonsense stijl, gespierde allure en zelfbewuste uitstraling.

 

Deze indrukwekkende moderne klassieke volbloed is het best verkopende Triumph-model is in meer dan een eeuw motorproductie.  De Bobber is oneindig authentiek omdat dit een echt legendarische motor is, met een prachtig vormgegeven minimalisme, een ongeëvenaarde historie, uitstraling en een uitnodiging voor verslavende ritten. Wie dit heeft ervaren, kiest nooit meer iets anders.