Trident 660

Vanaf 8.745 €

De compleet nieuwe Triumph Trident 660

De Trident 660 betreedt de categorie van de middeklasse roadsters met een opwindende nieuwe motorfiets, ontworpen om drie belangrijke voordelen te bieden. Van het unieke prestatievoordeel van de driecilinder tot de toonaangevende technologie,het rijgedrag en de ongelooflijk scherpe prijs, introduceert de Trident 660 een geheel nieuwe dimensie voor een nieuwe generatie Triumph-rijders.

 

Het geheel nieuwe 660 triple-blok is ontworpen voor maximale prestaties in alledaagse omstandigheden dankzij het perfect uitgebalanceerde karakter.
Alle Trident rijders zullen profiteren van een pittig en lineair vermogen en koppel, met een piekvermogen van 81 pk bij 10.250 tpm en meer dan 90% van het maximale koppel dat beschikbaar is in het grootste deel van het toerentalbereik, met een piek bij 64 Nm bij 6.250 tpm.

 

Een A2-compliant accessoire kit is beschikbaar inclusief A2-specifieke APS twist grip en een aangepast motormanagement. De A2-compliant motor configuratie beperkt het topvermogen  tot 47.8PK bij 8,750tpm en 51Nm bij 5,250 tpm. De dealer kan de motorfiets ook weer terugbrengen naar vol vermogen zodra de motorrijder zijn volledige rijbewijs heeft behaald. 


De Trident is beschikbaar in vier opvallende kleurschema's. 
•    SILVER ICE & DIABLO RED: Het meest toegewijde kleurschema dat Silver Ice en Diablo Red bodywork combineert met een groot Triumph-logo op de tank
•    MATT JET BLACK & MATT SILVER ICE:  De donkerste uit het kleurenschema; met een groot Triumph logo op de tank
•    MATT BAJA ORANGE: Het nieuwe kleur voor 2023!
•    SAPPHIRE BLACK: Zwart bodywork, verrijkt met Diablo Red en  Aluminium Silver stickers