Bonneville T120 Black: DGR Edition in stock

15395 €

 

 

Ruig, stoer en een veel karakter: de Bonneville T120 Black heeft een roemrucht verleden, allure en biedt prestaties.

 

Deze motorfiets heeft al het legendarische karakter, de kwaliteiten en de functionaliteit van de Bonneville T120, maar tilt die naar een nieuw niveau met uitstraling, individualiteit en stijl, van de zwarte velgen en een zwarte handgreep tot de nachtzwarte afwerking van het motorblok.  En in combinatie met een doorgestikt donkerbruin zadel en zwarte dubbelwandige uitlaten in peashooterstijl is deze motorfiets een pure Triumph, maar dan met een duister randje.

 

2023 is het 10e jaar van deze ongelooflijke samenwerking en betekent een enorme mijlpaal voor zowel Triumph als de DGR.

Om die mijlpaal te vieren en tegelijk te helpen om van het DGR-evenement van 2023 de grootste en meest succesvolle editie tot nu toe te maken, heeft Triumph 250 exclusieve, nieuwe Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman's Ride Limited Edition-motoren gemaakt.

 

PRACHTIG

Stijlvol en uniek custom lakwerk van de Distinguished Gentleman's Ride.

Verfijnd monochroom metallic Phantom Black en Crystal White tweekleurig lakwerk heeft een ontwerp dat op maatpakken is geïnspireerd, strak gekleed zoals elke DGR-rijder.

Prachtige goudkleurige striping op de tank en handgeschilderde gouden pinstriping op de zijpanelen. Geïnspireerd op de stijl van de DGR's chique kledij en accessoires, zoals het klassieke gouden zakhorloge of de dasspeld.

Custom gouden DGR 2023-logo op de tank en zijpanelen.

Elegant, bruin gestikt ééndelig zadel met riem voor de passagier, die de vintage custom look versterkt.

 

EXCLUSIEF