Thruxton RS 1200

Vanaf 17.995 €

 

 

 

 

Een unieke update en een enorme doorontwikkeling van het blok voor deze opwindende Thruxton levert een gloednieuwe RS met: 8 pk meer vermogen, 112 Nm piekkoppel lager in het toerengebied en een grotere reactiesnelheid dan ooit tevoren voor deze iconische motorfietslegende.

 

De nieuwe Thruxton RS heeft alle kenmerken, eigenschappen en kwaliteit van de beroemde Thruxton R van Triumph, samen met nog intuïtiever, wendbaarder rijgedrag, een nog modernere stijl en unieke afwerkingen en details.

 

Een speciaal sportief chassis in combinatie met een hogere specificatie wielophanging, racebanden, hoogwaardige Brembo M50-voorremmen en verbeterde technologieën voor de rijder zorgen voor een werkelijk opwindende, moderne sportieve Thruxton-rit. Doordat de ongelooflijke upgrade van de uitrusting, reageert het aanzienlijk vernieuwde Thruxton 1200 cc parallelle twinblok met hoog vermogen nu beter, heeft hij meer piekvermogen (105 pk @ 7.500 tpm) en levert hij een koppel van 112 Nm dat 700 tpm lager ligt in het toerentalbereik.  

 

Alles aan deze ongelooflijke nieuwe motorfiets is verfijnd om de beroemde reputatie van de Thruxton te versterken en de afkomst van Triumph‘s caféracer naar een hoger niveau te tillen. Met het nieuwe RS-model evolueert de legende.